Image1 v3
Esbjerg
Glentevej 4

Lagerhaller med velfærdsfaciliteter og rampe

Om

Lokalerne

Nyopførte lagerlokaler på 1.000 kvm

Nyopført lagerhal med 4 enheder a 1.000 kvm beliggende i nordenden af ejendomskomplekset Spangsbjerg Møllevej 100/Glentevej 4/Falkevej 3A.


Beskrivelse af lagerbygningerne

8 m frihøjde

Industri- og lagerklasse: ILK4 – brandklasse 2

Opvarmes til 15 grader (fjernvarme)

Ydervægge er udført med 26 cm betonelementer med en væghøjde på 260, resten af facaden er lavet i stål-sandwichpaneler isoleret med mineraluld.

Hallerne B og D har egen rampe med hydraulisk næb og velfærdsfaciliteter, mens hallerne A og C er udstyret med slusehus.

Bemærk venligst at den angivne pris er for et standard lejemål - lejemål med slusehus og/eller velfærdsfaciliteter tillægges en merpris - kontakt os for yderligere oplysninger. 

Slusehuse: 500 x 500 cm ved rampe anlæg. Højde ca. 350 cm. Udført som Lindab LK100

Der betales a conto for forbrug af el, varme, vand og fællesudgifter.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller ønsker til lejemålet. 

Området

Øvrige lejere på matriklen er bl.a. Team Freight A/S, Vestfrost A/S, Daarbak/Red Office, Unique Furniture A/S, Siemens Gamesa Renewable Energy, HS Hansen A/S og Blika A/S.

I området findes virksomheder som Babcock & Wilcox Vølund A/S, Lemvigh-Müller A/S, Jysk Akkumulator Service, ST Plast m.fl.

Ejendommen afgrænses mod syd af Spangsbjerg Møllevej, der fører til nære trafikale knudepunkter, og mod vest af Falkevej, der giver nem og hurtig forbindelse til store erhvervsområder i Esbjerg Nord.

Fra ejendommen er der kun 2 minutters kørsel (ca. 2.400 m.) til motorvej E20 samt 4 minutters kørsel (ca. 3.300 m.) til Esbjerg Havn.

 

 

Facts: