DJI 0745 v5
Fanø
Kellers Badehotel

Badehotel og spisehus

FORPAGTER SØGES

Kellers Badehotel

Veldrevet badehotel og spisehus

På Strandvejen 48 på Fanø ligger det hyggelige Kellers Badehotel, som igennem 10 år har været forpagtet af værtsparret Sanne Jensen og Lars Bonde Sejerup. De har med stor anerkendelse og succes skabt en dejlig restaurant med et varieret og spændende spisekort til både frokost og aften.

Det historiske og charmerende sted emmer af badehotelstil og er placeret i det attraktive sommerhusområde Fanø Bad med kun få hundrede meter til den fantastiske brede strand og det brusende Vesterhav. Kellers Badehotel blev bygget i 1876 i en tid, hvor også Kurhotellet og Hotel Kongen af Danmark blev opført. Det søde liv kendetegnede ’Fanø Vesterhavsbad’ i slutningen af 1800-tallet og tiltrak den europæiske elite samt kunstnere som Holger Drachmann, forfattere som Georg Brandes, prinsesser og Kronprins Frederik. De blev underholdt med koncerter og spillede tennis og golf samt nød god mad, havet og de kridhvide strande.

Kellers Badehotel ligger kun små 200 meter fra den smukke strand, og er placeret lige overfor Danmarks ældste golfbane, Fanø Vesterhavsbad Golfklub, som er en ægte links bane – præcis som i Skotland hvor golfen er født. Golfbanen er placeret i klitlandskabet med respekt for naturen og er kåret som den 4. bedste links bane i verden udenfor UK. Golfklubben er hjemsted for ca. 400 medlemmer, hvoraf langt de fleste er sommerhusejere. Der er et aktivt klubliv med masser af turneringer og aktiviteter, ligesom der bydes på en ny topmoderne minigolfbane, tennisbaner og ikke mindst helt nye padel-baner.

Den unikke natur og kulturarv på Fanø som stolt søfartsø er en del af Nationalpark Vadehavet, som er UNESCO Verdensarv. Kundepotentialet er stort med turister og gæster fra ud- og indland. Der er kort afstand til Nordby med færgeforbindelsen til Esbjerg, og spændende arrangementer på Kellers trækker fulde huse.

Faciliteter

Hotellet indeholder, udover restauranten, en hyggelig, lille pejsestue, som kan tillægges restauranten – og i så fald tilsammen rumme op til 65 personer.

Derudover findes både selskabslokalet ”Cuba” med plads til ca. 20 gæster samt konferencelokale med moderne AV-udstyr med plads til ca. 20 personer. Der blev i 2019 indviet en helt ny værelsesfløj med 6 dejlige værelser med udgang til terrasse og skøn udsigt til Fanøs klitter.

Hotellet rummer også 3 yderst hyggelige værelser på 1. salen med udsigt til klitter og golfbane.

Forpagter søges til efteråret 2024

Er du interesseret i at høre mere om Kellers Badehotel, er du velkommen til at ringe til ejendomsadministrator Lene Wolff Larsen på telefon 72 10 84 52.

 

Anden information

Madanmeldelse i JV 27.05.2022

Se også hjemmesiden kellersbadehotel.dk

Facts:
DSF0280 1