fish hero
Isværker, køl & frys
Om os

Claus Sørensen A/S er en af landets førende frysehuskæder indenfor servicering af fødevareindustrien.

Denmark's førende frysekæde

Claus Sørensen A/S har siden 1926 drevet køle- og frysehuse, der ligger strategisk godt placeret i forhold til produktionen af danske fødevarer samt i landets vigtigste fiskerihavne. Den samlede kapacitet er på over 800.000 kubikmeter.

Vi har et meget stærkt kundefokus, og for at være fødevareindustriens foretrukne partner kræver det topmoderne faciliteter, såvel som logistikekspertice samt branchens mest veludbyggede IT-system. Hver dag bestræber vi os på at servicere vores kunder hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt. Vi indgår i kundens værdikæde, og en tæt dialog sikrer, at vi løbende udvikler samarbejdet til fælles bedste.

Ansvarlige og engagerede medarbejdere, den nyeste teknologi og materiel til håndtering af fødevarer i de 11 afdelinger er vores vigtigste ressource. Dagligt arbejder vi på at optimere alle processer, opnå den højeste energieffektivitet og skåne miljøet.

Vi har hovedkontor i Esbjerg og er en velkonsolideret, fondsejet virksomhed med ca. 220 medarbejdere. Vi har en høj forretningsmoral, og vi værner om vores navn. Derfor er vi stærkt drevet af vores værdier: Kvalitet, effektivitet, troværdighed, ansvar og udvikling.

Læs mere om hele Claus Sørensen Gruppen her.

www.csgruppen.dk

Vores styrke