Hirtshals

Om afdelingen

I Hirtshals er afdelingen særdeles velbeliggende ved kajkanten i Danmarks største færgehavn med ruter til Norge, Færøerne og Island, en af de største fiskerihavne, motorvej E39, hvorfra der er videre adgang til og fra Europa.

Centrum for fisk og skaldyr
Hirtshals afdeling er Claus Sørensens flagskib inden for pakning af fiskeprodukter. Her er der stor viden om håndtering og forarbejdning af fisk og skaldyr. Pakkeriet er certificeret i forhold til IFS, der sætter høje standarder for håndtering af fødevarer i en række lande. Robotteknologi og konstant fokus på at udvikle processer i produktionen sikrer kunderne detailpakkede produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Køle- og frysehuse
Samlet råder vi over mere end 25.000 m3 køle- og 135.000 m3 frysehuse, i alt svarende til mere end 30.000 pallepladser køl og frost. Foruden frysning og lagring af en bred vifte af fødevarer tilbyder vi en række serviceydelser, der alle udføres efter de højeste standarder og kvalitetsnormer.

Vi udfører:
stock photo hand of worker with clipboard checking ready meals goods in the warehouse import and export
IMG 20210308 144547
Fill 1 Created with Sketch.

Vores dygtige engagerede medarbejdere tager ansvar og er med til at sikre et meget høj kvalitetsniveau, vi forandrer os hele tiden i forhold til markedsforhold og kundernes behov.

Morten Jensen, Frysehuschef
Certificeringer
Vores
Addresse
Find os her
Claus Sørensen
Jens Munksvej 6
9850 Hirtshals