800.000 kubikmeter
Isværker, køl og frys til dine fødevarer
Claus Sørensen A/S er en af landets førende frysehuskæder inden for servicering af fødevareindustrien. Med 9 centrale placeringer i forhold til dansk fødevareproduktion er vi yderst fleksible og handlekraftige.
DSCF7456 copy
Services til fødevareindustrien
Branchens stærke partner
Vi har samlet hele værdikæden fra indfrysning og kvalitetskontrol til distribution og eksport. Knap 100 års erfaring og udvikling er din garanti for kvaliteten af vores services – hver dag året rundt.
Læs mere
Vi sikrer
Kvalitet og effektivitet
Håndtering af dine fødevarer kræver kompetente medarbejdere samt kontrol og processer til sikring af en optimal daglig proces for dig.
Branchens bedste IT
Vores IT understøtter forretningsprocesserne, og vores kunder har overblik og adgang til data; attester overføres til myndighedernes formater; og sporingssystemet kan hurtigt identificere varer.
Læs mere
Alle de vigtige certificeringer
Vi efterlever i alle processer de højeste nationale og internationale standarder for håndtering af fødevarer. En række af køle- og frysehusene er godkendt til eksport til lande i hele verden.
Læs mere
Kvalitetsstyringssystem
Vores kvalitetsstyringsprogrammer er baseret på egenkontrolprogrammer efter HACCP metoden. Derved afdækkes de kritiske punkter i fødevaresikkerheden og fejl forebygges.
Læs mere
Se mere
Frysehuse på 11 centrale lokationer
Vores fryse- og kølehuse er alle strategisk godt placeret i forhold til produktionen af danske fødevarer og i landets førende fiskerihavne.
Kontakt