6705 Esbjerg Ø
Spangsbjerg Møllevej 100
IMG 5050 LI

Gode lager- og produktionslokaler på ca. 1.500 kvm

 

Lokalerne

Lager- og produktionslokaler på ca. 1.500 kvm med mulighed for tilleje af administrationslokaler og personalefaciliteter.

Lokalerne ligger i den kendte ”VESTFROST” ejendom på i alt 35.437 kvm. Lejerne i ejendommen er bl.a. Team Freight A/S, Vestfrost A/S, og Blika A/S. Derudover ligger der i området bl.a. Babcock & Wilcox Vølund A/S, Lemvigh-Müller A/S, Jysk Akkumulator Service, S.T. Plast A/S m.v.

Lokalerne fremtræder yderst regulære og fleksible i deres opbygning og indretning. Lagerlokalerne
er opført i søral betonelementer og med søjledragerkonstruktioner med op til ca. 5
meters frihøjde. Overalt er der støbte betongulve.

Lokalerne opvarmes af fjernvarme via kalorifer.

Bygningen har optimale adgangsforhold og er forsynet med aluminiumsporte, hvoraf enkelte har aflæsningsramper.

Et fleksibelt lejemål, hvor det er muligt at leje yderligere tilsvarende lokaler eller mindre samt også mulighed for udendørs oplagring under hegn.

Her er muligheden for at leje en del af en ejendom, der rummer alt hvad kræves af en god industriejendom af bl.a. gode adgangsforhold, gode logistikforhold samt fleksible og funktionelle bygninger.

Ved udlejning kan el og varme kan arrangeres efter individuelle behov og målere.
Ejendommen afgrænses mod syd af den trafikerede Spangsbjerg Møllevej, der fører til nære trafikale knudepunkter, og mod vest af Falkevej, der giver nem og hurtig forbindelse til store erhvervsområder i Esbjerg Nord.


Fra ejendommen er der kun 2 minutters kørsel (ca. 2.400 m.) til motorvej E20 samt 4 minutters kørsel (ca. 3.300 m.) til Esbjerg Havn.

Facts:
Er disse dine nye lager- og produktionslokaler?
Lene Wolff Larsen
Ejendomsadministrator