6705 Esbjerg Ø
Spangsbjerg Møllevej 100
IMG 5025 LI

Gode lager- og produktionslokaler på ca. 2.100 kvm

 

Lokalerne

Nu udlejes lager- og produktionslokaler på ca. 2.100 kvm med mulighed for tilleje af administrationslokaler og personalefaciliteter.

Lokalerne ligger i den kendte ”VESTFROST” ejendom på i alt 35.437 kvm. Lejerne i ejendommen er bl.a. Team Freight A/S, Vestfrost A/S, og Blika A/S. Derudover ligger der i området bl.a. Babcock & Wilcox Vølund A/S, Lemvigh-Müller A/S, Jysk Akkumulator Service, S.T. Plast A/S, Red Office m.v.

Lokalerne fremtræder yderst regulære og fleksible i deres opbygning og indretning. Lagerlokalerne er opført i søral betonelementer og med søjledragerkonstruktioner med op til ca. 6 meters frihøjde. Overalt er der støbte betongulve.

Lokalerne opvarmes af fjernvarme via kalorifer.

Bygningen har optimale adgangsforhold og er forsynet med mange store aluminiumsporte, hvoraf enkelte har aflæsningsramper.

Et fleksibelt lejemål, hvor det er muligt at leje yderligere tilsvarende lokaler eller mindre samt mulighed for befæstet og indhegnet udendørs oplagringsplads.

Her er muligheden for at leje en del af en ejendom, der rummer alt hvad kræves af en god industriejendom af bl.a. gode adgangsforhold, gode logistikforhold samt fleksible og funktionelle bygninger.

Ejendommen afgrænses mod syd af den trafikerede Spangsbjerg Møllevej, der fører til nære trafikale knudepunkter, og mod vest af Falkevej, der giver nem og hurtig forbindelse til store erhvervsområder i Esbjerg Nord.

Fra ejendommen er der kun 2 minutters kørsel (ca. 2.400 m.) til motorvej E20 samt 4 minutters kørsel (ca. 3.300 m.) til Esbjerg Havn.

 

Facts:
Er disse dine nye lager- og produktionslokaler
Lene Wolff Larsen
Ejendomsadministrator