Lejlighed i Esbjergs nye seniorby
Krebsehusene
Stue 2 vaer v3

Lejlighed i Esbjergs nye seniorby - KREBSEHUSENE

KREBSEHUSENE er under opførelse og de fleste lejligheder er allerede lejet ud, men vi har stadig nogle få 2 værelses lejligheder som kan lejes til indflytning 15. juni 2022.

Der bygges i alt 76 lejligheder fordelt på 2 karrér på hver side af Sirius Seniorbo, Esbjerg Kommunes nye plejehjem. Stueetagen i Sirius Seniorbo kommer til at fungere som en form for forsamlingshus for områdets beboere, hvor det vil være muligt at deltage i forskellige aktiviteter, såsom træning, musik og mange andre fællesaktiviteter. Seniorbyen ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Krebsestien og tæt ved Nørreskoven.

I seniorbyen er der ligeledes indgået samarbejdsaftale med det nyopførte lægehus VESTERHAVSLÆGERNE, og det er derfor muligt for beboerne i KREBSEHUSENE at vælge dette lægehus som sin egen læge. Udover de praktiserende læger, huser den moderne klinik bl.a. også fysioterapeuter, fodterapeut og jordemoder.

De 76 boliger i de to karréer på hver 2-4 etager, omkranser et glasoverdækket atriummiljø på ca. 600 m2. Alle boliger har ubegrænset brugsret og adgang til det spændende atriummiljø, der året rundt kan fungere som et fælles samlingspunkt for alle beboere. Atriumgården indrettes med grønne planter, efter sydeuropæisk inspiration i et miljø med palmer, petanque bane m.m., der vil give associationer til ferier under sydens sol.
Atriummiljøet er udført af Jydsk Planteservice, som også forestår den løbende pasning af planterne.


Der er elevator i hvert gårdrum, som via en svalegang forbinder til boligen. Derudover er der også mindre opholdsområder på svalegangene, der kan benyttes til hygge og socialt samvær.


Se brochuren længere nede for beskrivelse af bolig type 2, samt visualisering af indretning af en 2 værelses lejlighed (VR Tour Tybe A).

Bemærk venligst: HUSDYRHOLD ER IKKE TILLADT!

 

VR Tour Type A:

https://vrtours.vrstaging.dk/csgruppen/krebsehusene_typea_vr

 

Download folder her:

KREBSEHUSENE flyer

 

 

Facts: