6705 Esbjerg Ø
Spangsbjerg Møllevej 100
IMG 5224 v3

Nyistandsatte kontorlokaler beliggende i selvstændigt kontorafsnit

 

I udbygget erhvervsområde, men samtidig tæt på byen, udlejes ca. 532 kvm meget pæne og lyse kontorlokaler. Lokalerne er beliggende i ét plan i den høje stueetage i selvstændigt kontorafsnit med facade ud til Spangsbjerg Møllevej.

Ejendommen er oprindeligt opført i år 1965, og er løbende renovereret og ombygget - senest i år 2014. Ejendommen er opført i letbeton og med built-up tag samt med helt ny beklædning på ydervægge.

Lokalerne

Lokalerne er totalt nyrenoverede i år 2014 med nye vinduer overalt, ovenlys, nyt el og gulvtæpper samt nyt køleanlæg i alle rum.

Lejemålet, der er med egen præsentabel hovedindgang, består bl.a. af 8 lukkede kontorer/ mødelokaler i størrelserne, fra 10 kvm til 34 kvm og 3 åbne kontormiljøer. I alt er der plads til 20-25 medarbejdere. I den ene ende er der indrettet et åbent og større køkken/personalerum/mødelokale med tilknyttet depot/teknikrum. Der er flotte og nye toiletfaciliteter i hver ende af lejemålet. Et mindre arkivrum på ca. 10 kvm med rullearkiv.

Der forekommer muligheder for fleksibel indretning, hvis man ønsker yderligere opdeling. Til lejemålet hører en lukket og hyggelig gårdhave, ligeledes nyanlagt med fliser og planter. Der er mulighed for at tilleje høje og lyse kælderlokaler, der tidligere har været anvendt til kontorer, arkiv og baderum. Samtidig kan lagerlokaler i samme kompleks i varierende størrelser også tillejes.

Lokalerne er velegnet til mange kontorformål - især hvis man ønsker et synligt beliggende domicil.

Til lejemålet er der de ca. 20 P-pladser og let adgang til det overordnede vejnet, herunder både Motorvej E20 og Esbjerg Centrum.

Lejemålet kan opdeles i 2 separate lejemål á hhv. 236 m² og 296 m²

 

Facts: