G9A6348 2
Etableret 1926
Claus Sørensen Gruppen

CS Gruppen har siden 1926 etableret en række industrivirksomheder, som idag opererer såvel nationalt som internationalt. Gruppen er fondsejet, og værdierne, det første frysehus blev grundlagt på er stadig gældende. Kvalitet, ansvar og udvikling er nøgleord.

Datterselskaber

Viking Life-Saving Equipment A/S

VIKING er blandt verdens førende indenfor udvikling, produktion og servicering af redningsudstyr til passager- og kommercielle skibe, offshore installationer, fiskefartøjer, lystbåde, forsvar, sikkerheds- og redningstjenester samt brandvæsen.

En unik global partner med et enestående netværk af datterselskaber, agenter og 270 autoriserede VIKING servicestationer.

Viking Life-Saving Equipment A/S
Sædding Ringvej 13
6710 Esbjerg V
Tlf. +45 76 11 81 00

Garderobeskabe Blika miljo

www.blika.dk

Blika A/S

Blika er ideen om det intelligente opbevarings­s­ys­tem. Fokus­ er udelukkende rettet mod at dække vores­ kunders­ behov, om det s­å måtte være opbevaring af værktøj, s­navs­etøj, it-uds­tyr, golfuds­tyr eller noget helt femte.

Blika har s­iden 1947 med bas­e i Es­bjerg arbejdet dedikeret med at udvikle, producere, markeds­føre og s­ælge opbevarings­løs­ninger i funktionelt des­ign af s­olide materialer, s­å løs­ningerne kan bruges­ år efter år.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
6705 Esbjerg Ø
Tlf. +45 79 14 21 22

KA Finanscentret 8

www.csgruppen.dk/ejendomme/

Claus Sørensen Ejendomme A/S

Claus Sørensen Ejendomme A/S investerer i ejendomme og udvikler ejendomsprojekter til udlejning og salg til såvel private som erhverv. Selskabet har hovedkontor i Esbjerg og er en velkonsolideret, fondsejet virksomhed med en høj forretningsmoral drevet af stærke værdier: kvalitet, effektivitet, troværdighed, ansvar og udvikling.

Claus Sørensen Ejendomme A/S
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Tlf. +45 75 12 96 44

Associerede selskaber

 

Vestfrost 5

www.vestfrostsolutions.com

A/S Vestfrost

Vestfrost Solutions er etableret i 1963 og har igennem årene solgt millioner af køleskabe og frysere samt hårde hvidevarer.

Fokus i dag er på udvikling af innovative og effektive køle/frys løsninger til det professionelle marked indenfor følgende segmenter: Biomedical, Cold Chain, Merchandising og Vinskabe.

 

A/S Vestfrost
Falkevej 12
6705 Esbjerg Ø
Tlf. +45 79 14 22 22