Skagen Hirtshals Hanstholm Thyborøn Engesvang Vejle Esbjerg Bellinge Padborg

Pakning & håndtering

Vi vejer, pakker og mærker kød, fisk, kyllinger, brød og andre fødevarer, nøjagtig som kunderne ønsker det.

Et af specialerne er, at vi pakker og glaserer fisk og skaldyr på det moderne og effektive pakkeri i Hirtshals, så produkter i detailhandlen og catering/en gros-leddet fremtræder indbydende og af høj kvalitet. Pakkeriet er certificeret i forhold til BRC (British Retail Consortium), der sætter standarden for håndtering af fødevarer i en række lande.

Vore afdelinger har høj kapacitet og er i stand til med kort varsel at omstille produktion og lager til nye opgaver. Store mængder fødevarer passerer dagligt afdelingerne, hvor ansvarsbevidste medarbejdere vejer, mærker, ompalleterer og håndterer varerne efter kundeønsker. Automatisering, robotteknologi og kyndige hænder udgør en stærk helhed.

  • Sortering
  • Vejning
  • Glasering
  • Pakning
  • Mærkning
  • Kvalitetstest på eget laboratorium

Kolde facts

Vi råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 kubikmeter og en indfrysningskapacitet på ca. 1.800 tons i døgnet. Foruden frysning og lagring tilbyder vi en række serviceydelser, der alle udføres efter de højeste standarder og kvalitetsnormer. 

  • Ordrepluk
  • Distribution og transport
  • Sortering
  • Vejning
  • Glasering
  • Pakning
  • Detailpakning af fisk og skaldyr
  • Kvalitetskontrol