De bedste standarder - og lidt til

Vi efterlever i alle processer de højeste nationale og internationale standarder for håndtering af fødevarer. En række af køle- og frysehusene er godkendt til eksport til lande i hele verden, og alle nye medarbejdere introduceres til at arbejde med kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

De vigtige certificeringer:

  • BRC (British Retail Consortium) sætter standarden i UK, Nordamerika og mange europæiske lande. 
  • IFS (International Food Standard) er et krav for at levere fødevarer til en række tyske og franske detailhandelskæder. 

Vores kvalitetsstyringsprogrammer er baseret på egenkontrolprogrammer efter HACCP metoden (Hazard Analysis and Critical Control Points). Derved afdækkes de kritiske punkter i fødevaresikkerheden og fejl forebygges. HACCP er et central værkstøj i vores kvalitetsstyringssystem og er tilpasset forholdene i hver afdeling.

 

”Vi har fastsat høje standarder for alle vore aktiviteter i virksomheden. Det gælder f.eks. inden for effektiv drift, arbejdsmiljø og kvalitetsstyring.
Vore kunder forventer det bedste – og det får de!" 
Jesper Toft Mathiasen, CEO