Datterselskaber

Viking Life-Saving Equipment A/S:
VIKING er blandt verdens førende indenfor udvikling, produktion og servicering af redningsudstyr til passager- og kommercielle skibe, offshore installationer, kommercielle fiskefartøjer, lystbåde, forsvar, sikkerheds- og redningstjenester samt brandvæsen.

En unik global partner med et enestående netværk af datterselskaber, agenter og 270 autoriserede VIKING servicestationer.

Viking Life-Saving Equipment A/S
Sædding Ringvej 13
6710 Esbjerg V
Tlf. 7611 8100

Blika A/S:
Blika er ideen om det intelligente opbevarings­s­ys­tem. Fokus­ er udelukkende rettet mod at dække vores­ kunders­ behov, om det s­å måtte være opbevaring af værktøj, s­navs­etøj, it-uds­tyr, golfuds­tyr eller noget helt femte.

Blika har s­iden 1947 med bas­e i Es­bjerg arbejdet dedikeret med at udvikle, producere, markeds­føre og s­ælge opbevarings­løs­ninger i funktionelt des­ign af s­olide materialer, s­å løs­ningerne kan bruges­ år efter år.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
6705 Esbjerg Ø
Tlf. 7914 2122

Associerede selskaber

FUV - Forsknings- og Udviklingsparken Vest A/S:
FUV er et kontorfælleskab for nye og eksisterende virksomheder der har brug for fleksibel lejemål alt afhængig af hvor stor eller lille din virksomhed er.

Kom og oplev et miljø af forskellige virksomheder der samarbejder og netværker på tværs af brancher.

FUV er skabt for iværksættere og virksomheder, der blandt andet vil basere deres idé- og projektudvikling på ny viden og forskning.

Forsknings- og Udviklingsparken Vest A/S
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Tlf. 7610 0078

A/S Vestfrost:
Vestfrost A/S navnet har eksisteret siden 1963. Igennem tiderne er der blevet leveret mere end 12 millioner køl/frys produkter med Vestfrost logo ud til kunder i hele verden. Vestfrost har i denne tid opbygget helt unikke kompetencer inden for alle områder af udvikling af hårde hvidevarer.

Der kan derfor nu stolt fremvises et bredt sortiment af hårde hvidevarer til det danske marked, som er alt lige fra komfurer til vaskemaskiner. Alt sammen i den velkendte Vestfrost kvalitet.

A/S Vestfrost
Falkevej 12
6705 Esbjerg Ø
Tlf. 7914 2222