Vejle TVN

Flagskibet ved E45
Et knudepunkt for indfrysning og lagring af kød- og brødprodukter fra nogle af landets største fødevareproducenter. Afdelingen med den største kapacitet hos Claus Sørensen A/S bygger på stordrift og kan med de vigtige BRC- og IFS-kvalitetsstandarder håndtere produkter til afsætning i hele verden. Vi har yderligere en afdeling i Vejle med høj kapacitet til lagring af fødevarer og andre produkter.

Beliggenhed:
To afdelinger nær E45-motorvejen og centralt placeret i forhold til produktion og distribution af fødevarer.

Kapacitet:
Kølelager:      2.800 m3
Frostlager: 294.700 m3 


”Vi lægger stor vægt på at være førende inden for IT. Kunderne skal nøjagtigt vide, hvad de har på lager, og hvis der sker fejl med pro-dukterne. Vi skal være endnu skarpere i vores service i fremtiden.”
Henning Hæstrup, afdelingsleder

Claus Sørensen A/S, Vejle

Kristian Skous Vej 1
7100 Vejle
Tlf:
7642 8733
Fax:
7572 2979

Kolde facts

Vi råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 kubikmeter og en indfrysningskapacitet på ca. 1.800 tons i døgnet. Foruden frysning og lagring tilbyder vi en række serviceydelser, der alle udføres efter de højeste standarder og kvalitetsnormer. 

  • Ordrepluk
  • Distribution og transport
  • Sortering
  • Vejning
  • Glasering
  • Pakning
  • Detailpakning af fisk og skaldyr
  • Kvalitetskontrol