Hirtshals

I Hirtshals er afdelingen særdeles velbeliggende ved kajkanten i Danmarks største færgehavn med ruter til Norge, Færøerne og Island, en af de største fiskerihavne, motorvej E39 og jernbanegods-terminalen (fra 2017), hvorfra der er videre adgang til og fra Europa.

Centrum for fisk og skaldyr
Hirtshals afdeling er Claus Sørensens flagskib inden for pakning af fiskeprodukter. Her er der stor viden om håndtering og forarbejdning af fisk og skaldyr. Pakkeriet er certificeret i forhold til BRC (British Retail Consortium) med grad A, der sætter høje standarder for håndtering af fødevarer i en række lande. Robotteknologi og konstant fokus på at udvikle processer i produktionen sikrer kunderne detailpakkede produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vort pakkeri udfører opgaver inden for:

  • Sortering
  • Vejning
  • Glasering af fisk og skaldyr
  • Pakning
  • Mærkning
  • Kvalitetstest på eget laboratorium

Køle- og frysehuse
Samlet råder vi over mere end 25.000 m3 køle- og 135.000 m3 frysehuse og dertil hørende indfrysningskapacitet til kartonvarer og fersk fisk. Foruden frysning og lagring af en bred vifte af fødevarer tilbyder vi en række serviceydelser, der alle udføres efter de højeste standarder og kvalitetsnormer.

Vi tilstræber til en hver tid, i samarbejde med den enkelte kunde, at finde den mest optimale løsning, til gavn for begge parter.

Vores dygtige engagerede medarbejdere tager ansvar og er med til at sikre et meget høj kvalitetsniveau.
Morten Jensen, Frysehuschef

Claus Sørensen A/S, Hirtshals

Jens Munksvej 6
9850 Hirtshals
Tlf:
9894 1566
Fax:
-

Kolde facts

Vi råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 kubikmeter og en indfrysningskapacitet på ca. 1.800 tons i døgnet. Foruden frysning og lagring tilbyder vi en række serviceydelser, der alle udføres efter de højeste standarder og kvalitetsnormer. 

  • Ordrepluk
  • Distribution og transport
  • Sortering
  • Vejning
  • Glasering
  • Pakning
  • Detailpakning af fisk og skaldyr
  • Kvalitetskontrol