Engesvang

Det midtjyske smørhul
Med stor kapacitet til indfrysning af svinekød og kyllinger betjener afdelingen nogle af landets store fødevareproducenter, inden produkterne distribueres til fødevarekoncerner over det meste af verden. Siden etableringen i 1984 har udvidelser og automatisering af stadig flere processer præget det centralt placerede lager, hvorfra containere med kødprodukter sætter kursen mod havnene i Aarhus og Hamborg. 

Beliggenhed:
Ligger centralt i forhold til Aarhus-Herning-motorvejen og hovedvej A13. 

Kapacitet:
Kølelager:     1.100 m3
Frostlager: 60.000 m3


”En god og åben dialog med kunder er altafgørende. Vi prioriterer højt at uddanne medarbejderne, så de er fagligt dygtige, motiverede og kan kommunikere. Antallet af fejl er meget lavt.”
Jan T. Kristensen, afdelingsleder

Claus Sørensen A/S, Engesvang

Løhdesvej 15
7442 Engesvang
Tlf:
8686 5800
Fax:
8686 5828

Mange tak, du bliver kontaktet snarest.

Kolde facts

Vi råder over køle- og frysehuse med en samlet kapacitet på 800.000 kubikmeter og en indfrysningskapacitet på ca. 1.800 tons i døgnet. Foruden frysning og lagring tilbyder vi en række serviceydelser, der alle udføres efter de højeste standarder og kvalitetsnormer. 

  • Ordrepluk
  • Distribution og transport
  • Sortering
  • Vejning
  • Glasering
  • Pakning
  • Detailpakning af fisk og skaldyr
  • Kvalitetskontrol